Popieram Rafiego. TEA, twój zawodnik nie ma gimmicku. To co masz w KP to historia, nie gimmick. Nie masz opisane ani jak się zachowuje, ani jaki on jest ani co lubi ani czego nie lubi. Czyli jest bezpłciowy. I takie są twoje posty aktualnie.
Nole, Dalej.
John Cena
0/0/1
Last Match:
John Cena vs Edge - lost via pinfall
Season One Achievements:
1x World Heavyweight Champion (Shawn Michaels)
1x Wrestler of the Year (Shawn Michaels)
2x Wrestler of the Month (Shawn Michaels)
1x WWE Divas Champion (AJ Lee)
1x Diva of the Month (AJ Lee)
1x WWE Tag Team Champions (MCMG - as Chris Sabin)
1x Tag Team of the Month (MCMG - as Chris Sabin)
Bragging Rights Cup Winner - Team SD! (Finn Balor)
Widok cierpiącego Nathana oraz Punka oznajmiał, iż już niedługo może dojść do końca tego starcia. Taylor jakby bez sił powoli unosił się na nogi natomiast jego partner nie zamierzał zbyt szybko wracać do stójki. Chcąc jak najszybciej wykończyć tego gnojka wyszedłem z ringu i wrzuciłem Nathana do jego środka po czym sam tam wróciłem. Widząc ból z jakim zmaga się mój konkurent postanowiłem przysporzyć go jeszcze większą dawkę. Gdy ten był już na kolanach wszedłem w taki sposób, iż ciało rywala znajdowało się pomiędzy moimi nogami a następnie gwałtownym ruchem upadłem tyłkiem na plecy oponenta wykonując Scissor Stomp. Rywal natychmiastowo odczuł ból w swych plecach i zaczął się za nie trzymać. Nie tracąc choćby sekundy podniosłem przeciwnika i wrzuciłem go w pobliski narożnik. Następnie wziąłem rozbieg po czym ruszyłem w jego stronę a na samym końcu mej drogi wykonałem Corner Body Splash. Rywal bardzo mocno ucierpiał natomiast ja postanowiłem chwilkę odpocząć.
Osiągnięcia:
2# Tag Team Champion (Bully Ray, Big E)
1# NXT Champion (Tyson Kidd)
1# US Champion (Tyson Kidd)
JOHNNY GARGANO JEST PRAWOWITYM MISTRZEM IC
LUqi = AJ Styles / 2 pkt / Obrażenia - [2] Minimalne [Głowa - 1 Nogi - 1] / Zmęczenie - Brak
Nole = Mark Henry / 0,5 pkt / Obrażenia - [6] Głowa - 5 Klatka piersiowa - 1[Brak] / Zmęczenie - zadyszka
Drużyna 2:
TEA = Nathan Taylor IV / 0 pkt / Obrażenia - [8] średni [ Głowa - 8 Korpus - 2] / Zmęczenie - zadyszka
Norbert = CM Punk / 1 pkt / Obrażenia - [0] Brak [Brak] / Zmęczenie - Brak
Ok, Kick Up użyte.
Nathan jakimś cudem zdołał zebrać w sobie trochę mocy i jest gotów stanąć do boju.
Jednak Mark zdołał zmienić się ze swoim Tag Team partnerem.
Następuje końcowe Kto Ładniej na 315 słów
Czyli - Aj Styles vs Nathan pisza KŁ
03.05.2015 - 09.07.2020
Nie osiągnąłem nic
Matko Bosko... Się bajzel zrobił taki, że głowa mała. Ale zaradzę coś na tenże temat. Kip Up co prawda jest to umiejętność i można ją wykorzystać tylko, że problemem jest fakt, iż została źle użyta. Używając umiejętność należy rozpisać krok po kroku co się robi, by dana umiejętność została zaliczona jak to było w przypadku Dirty Move (pamiętne, które namieszało i to bardzo). Także sytuacja prezentuje się tak, że...
LUqi = AJ Styles / 2 pkt / Obrażenia - [2] Minimalne [Głowa - 1 Nogi - 1] / Zmęczenie - Brak
Nole = Mark Henry / 0,5 pkt / Obrażenia - [6] Głowa - 5 Klatka piersiowa - 1[Brak] / Zmęczenie - zadyszka
Suma = 2,5 punktów
Drużyna 2:
TEA = Nathan Taylor IV / 0 pkt / Obrażenia - [10] średni [ Głowa - 8 Korpus - 2] / Zmęczenie - zadyszka
Norbert = CM Punk / 1 pkt / Obrażenia - [0] Brak [Brak] / Zmęczenie - Brak
Suma: 1 punkt
I sprawy koloryzują się tak, że do ringu wkracza... CM Punk! Mark Henry odwrócił się, gdy odpoczywał, a Nathan Taylor sprytnie, to wykorzystał dokonując sprytnej zmiany. I chcę podkreślić, iż jest to końcowy kluczowy moment. Także nadchodzi Kto Ładniej na maksymalnie 330 słów. Powodzonka! ;>
Seth Rollins
8 | 0 | 4
WHC Champion (Cesaro)
IC Champion (Seth Rollins)
"Lazur, piasek, ja i ona, życiem pijani na skałce
I odsłonięte ramiona, jej głowa na mojej klatce"
Oj nie nie nie. Skoro umiejętność została źle użyta to uważam, że inicjatywa dalej powinna być w moich rękach...
Osiągnięcia:
I po za tym wyjeżdżam jutro na wycieczkę wracam w czwartek późnym wieczorem a w piątek po szkole wyjeżdżam do dziewczyny i nie dam rady napisał tego KŁ... Więc może niech Norbert i Luqi piszą?
Osiągnięcia:
Po pierwsze, to sędzia decyduje o losach pojedynku i jeśli mówi, że została źle użyta i opisał to, co dzieje się w ringu, to jest święte i nie ma opcji podważania w takiej sytuacji jego decyzji.
Po drugie niech to będzie Norbert vs. LUqi - limit i zasady te same. Let's go!
Seth Rollins
8 | 0 | 4
WHC Champion (Cesaro)
IC Champion (Seth Rollins)
"Lazur, piasek, ja i ona, życiem pijani na skałce
I odsłonięte ramiona, jej głowa na mojej klatce"
Zmiana z moim partnerem dała szansę dla Nathana, który postąpił podobnie. Teraz nadszedł kulminacyjny moment w tym pojedynku czyli ponowne rzucenie rękawic z Punkiem. Publiczność odczuwała naszą wrogość i zaczęła żywiej dopingować jednego z nas. Wyczuwałem, że w takim zestawieniu nieraz spotkam się na najbliżej gali PPV, więc musiałem wywrzeć dobre wrażenie na Brooksie jak i na drugim przeciwniku. Myśli o zwycięstwie zakotwiczyły się w mojej głowie, a okrzyki fanów podgrzały moją krew do granic możliwości. Mógłbym teraz ułożyć w głowie listę tysięcy rzeczy, dlaczego właśnie zostanę triumfatorem w tej walce jak i w niedzielę. Przyszłość nadal może się zmienić, a teraźniejszość jest w moich dłoniach, dlatego muszę zacząć działać. Ból w prawej nodze nie przeszkodził mi w biegu do "wojownika czystości", który zajarzył w ostatnim momencie co się szykuje. Unik, który wykonał pozwolił mu ustać na nogach i dawał szansę na kontratak w plecy. W mgnieniu oka wyskoczyłem w powietrze po wcześniejszym pewnym ustaniu na nogach. Moja stopa bezapelacyjnie uderzyła w głowę Phillipsa z dużym impetem, a komentatorom aż zaparło dech w piersiach. Pele Kick wykonany perfekcyjnie, a to nie był jeszcze koniec. Nie potrzebowałbym teraz dodatkowej dawki adrenaliny, ponieważ miałem jej aż nadmiar w krwinkach. W okolicach skroni czułem palący ból, który wzrastał przy każdym kroku w stronę lin. Kiedy przechodziłem na krawędź kwadratowego pierścienia pod najwyższym wiszącym sznurem, moje zmysły były skupione tylko na leżącym rywalu. Wyprostowałem dolne kończyny i wyfrunąłem w górę niczym samolot wnoszący się w niebo. Wykonałem w powietrzu pełny obrót, a ciało me wylądowało z hukiem na spoczywającym w pozycji leżącej oponencie (Superman). Cała hala zaniemówiła, a komentatorzy skomentowali mój wyczyn w superlatywach. Oddech spowolnił, a obraz się rozmywał, więc ostatnim ruchem podniosłem nogę Punka w górę, a sędzia rzucił się na matę z próbą doliczenia do spragnionej przez moje uszy liczby trzy. Wystrzeliłem ostatni nabój z magazynku trafiając nim w dziesiątkę jak przystało na fenomenalnego. Przymknąłem powieki i czekałem na dźwięk kończący tą katorgę.
2 - 0 - 2
Win - Draw - Lost
- Last Two in Royal Rumble Match 2012 (Jeff Hardy)
Drug Free - Czystość była czymś więcej niż tylko nic niewartym przesłaniem. Przetrwałem już wiele, a treść wyryta w sercu w mniejszym lub większym stopniu umiejscowiła filar w konstrukcji mojej osoby. Nie było dnia, abym zawahał się w uznawaniu swojej wyższości - w głębi siebie po prostu czułem się najlepszy, czy ktoś mógł mi sprostać? Nikt. Po prostu każdy drżał z powodu bólu otrzymywanego ode mnie, a tacy ludzie nie meli prawa stworzyć sobie fundamentów w tym miejscu. Nabierając powietrze przez nos poczułem ponowną woń glorii unoszącej się w powietrzu - ten wieczór po raz kolejny musiał zakończyć się pod moje dyktando! Widząc moją pewność siebie konkurent niepewnym ruchem wkroczył w pole walki. Szeroki uśmiech na mojej twarzy nie cechował porażki, wręcz przeciwnie ukazywał łaknienie ogromnego sukcesu. Nie trzeba było zbyt długo czekać na rozwój sytuacji w kwadratowym pierścieniu, albowiem energicznym manewrem przystąpiłem do ofensywy, co odbiło się na zdrowiu antagonisty. Grad ciosów z pięści zasypał dosłownie całą czaszkę Allena. Taki obrót sytuacji zmusił go do przyklęknięcia na jedno kolano, a z jego twarzy można było wywnioskować, iż chłopak miał już dość zabójczego tempa walki. W sposób ostateczny mój but powalił zawodnika do pozycji leżącej, a wtedy wszystko ułożyło się idealnie pod mój niecny plan. Upewniwszy się, czy Styles nie miał zamiaru się podnieść wskoczyłem na stalową konstrukcję narożnika, tam zaś powstałem na równe nogi. Moje dłonie uniosły się wysoko ponad głowę, a wtedy wybiłem się w powietrze, ażeby w momencie upadku wbić łokcia w żebra konkurenta (Diving Elbow Drop). Właściwie oto efekt każdej nienawistnej myśli o mnie. Ci, którzy mają odrobinę zdrowego rozsądku nie pójdą ze mną na wymianę ciosów. A postać leżąca tuż pod moimi nogami była tego żywym przykładem, lecz dość tego! Miałem ogromny apetyt zniszczyć jego marzenia, tak samo, jak uczynię to w niedzielny wieczór. Kierując się ową koncepcją przechwyciłem dłoń zapaśnika i pomogłem mu powstać na równe nogi, wtedy wyniosłem jego ciało na moje barki. W mgnieniu oka jego twarz zaliczyła bliski kontakt z moim kolanem, a akt agresji zezwolił mi na przystąpienie do pinu (GTS).
Edit. Literówka.
N W U A C H I E V E M E N T S
1x United States Champion (CM Punk)
1x WWE World Heavyweight Champion (CM Punk)
nWU Hall of Famer
Graphic of the Year 2016
Najpierw wypiszę błędy w waszych postach:
Luqi - "Wyczuwałem, że w takim zestawieniu nieraz spotkam się na najbliżej gali PPV, więc musiałem wywrzeć dobre wrażenie na Brooksie jak i na drugim przeciwniku." - nie pasuje mi tu słowo zestawieniu, lepsze byłoby "w takiej sytuacji" i "Mógłbym teraz ułożyć w głowie listę tysięcy rzeczy, dlaczego właśnie zostanę triumfatorem w tej walce jak i w niedzielę." - tutaj trochę zdania nie rozumiem, jak się ma umiejętność stworzenia listy rzeczy do zwycięstwa. Na plus znakomite opisy i gdyby OS wybrałbym właśnie ten post. Bogate słownictwo, czuć te emocje w Stylesie i dobre epitety. Na Twoim miejscu mimo wszystko nie zmieniałbym Stylesa, ponieważ w porównaniu z KŁ, które czytałem jest różnica spora, i jak pisałem gdyby to był OS wygrałbyś, a ja na początku Stylesem wygrywałem głównie OSy i dopiero poźniej zaczęły lepiej wyglądać KŁ.
Norbert - jak tutaj jakiś błędów w postaci złych wyrazów nie znalazłem to nie obyło się bez źle postawionych przecinków i kropek - do tego stopnia, że aż w jednym miejscu trzeba było się zatrzymać, czytając. Językowo solidnie, również dobre porównania i epitety. Stawiam na Twój post ze względu jednak na lepiej opisaną walkę i bardziej było czuć przez cały post Punka (więcej gimmicku).
Ogółem posty wyrównane co też świadczy o tym , że tyle osób tu zaglądało i nikt nie pokusił się na odpis. Walka o US już teraz mogę stwierdzić, że zapowiada się najciekawiej.
1...
2...
3...
Wygrywa CM Punk & Nathan Taylor IV
Lio Rush
1# United States Champion (Lio Rush)
1# United Kingdom Champion (AJ Styles)